Social

Expoziţie cu sfaturi pentru un stil de viaţă sănătos şi vânzare de produse organice

IarmarEco este organizat de asociaţia obştească EcoVisio, cu scopul de a informa publicul larg despre posibilităţile de a schimba rutina într-un stil de viaţă mai activ, sănătos şi sustenabil.

Potrivit organizatorilor, vizitatorii evenimentului vor participa la sesiunile ce ţin de antreprenoriatul social, de alimentaţie vegetariană, economie colaborativă, interdependenţa dintre un mediu curat şi sănătatea umană. Vizitatorii vor afla şi cum pot dezvolta o afacere ecologică orientată spre consumator. De asemenea, aceştia vor avea posibilitatea să-şi personalizeze o pungă din pânză, să vadă cum îşi pot crea o geantă dintr-o pereche de blugi vechi sau cum pot da o viaţă nouă hârtiei.

Vizitatorii vor mai avea ocazia să guste o supă vegetariană preparată în 10 minute, vor descoperi care sunt beneficiile mierii şi modul de utilizare, vor afla cum poţi face un săpun în condiţii casnice sau cum poţi obţine din resturi organice un îngrăşământ valoros.

Pentru copii sunt rezervate spaţii speciale pentru jocuri şi ateliere educative. Părinţii vor învăţa să confecţioneze jucării pentru copii utilizând haine sau alte lucruri uzate. Cei care au venit pe bicicletă, au adus baterii pentru reciclare sau haine vechi vor fi recompensaţi cu câte un bilet pentru tombola de la finalul evenimentului, la care vor fi acceptaţi şi vizitatorii care vor aduna 10 stikere în timpul discuţiilor cu expozanţii.

De asemenea, vizitatorii vor putea să procure ceea ce le place de la expoziţia cu vânzare a produselor organice, a obiectelor de artizanat, cosmetică naturistă, lucrări hand-made, jucării educative şi proiecte ecologice.

IarmarEco se va desfăşura duminică, 25 octombrie, în Palatul de Cultura al Feroviarilor, începând cu ora 12.00.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *