Eveniment

Expoziție de artă cu Cezara Kolesnik „Culorile copilăriei”

Impresionată de activitatea CCF / HHC Moldova, Cezara vine de la Bruxeless pentru a dedica o seara specială în susținerea copiilor care au nevoie de ajutorul nostru comun.

Expoziția intitulată „Culorile copilăriei” va aduce publicului lucrări extraordinare, prin care artista știe sa impresioneze.

Sunt așteptați toți pasionații de artă și admiratorii operilor Cezarei Kolesnik, intrarea gratuită, doar că e necesar să confirmați prezența până la data de 10 decembrie la tel 060442622.

Despre artista Cezara Kolesnik se știe că, după ce și-a construit o pasiune pentru pictură a plecat în Franța continuându-și studiile acolo și culminând cu o diplomă de master la Sorbona. Apoi au continuat expozițiile în care lucrările sale au avut un succes răsunător în: Paris, Bruxelles, Istanbul, Amsterdam, Lausanne, Dijon, București și desigur Chișinău. Lucrările sale pot fi găsite în colecții particulare din întreaga Europă. În prezent pictorița trăiește și activează la Bruxelles, unde are și un atelier de pictură.

Mai mult despre lucrările Cezarei vedeti aici: http://www.cezarakolesnik.be/

Vă așteptăm cu drag la o seară de artă în susținerea carității. 50 la sută din vânzarea lucrărilor expuse în seara de 16 decembrie, vor spijini munca CCF/HHC Moldova pentru a oferi o familie copiilor care astăzi trăiesc în internate sau riscă separarea de cei dragi.

Evenimentul va avea loc pe 16 decembrie, la Jolly Alon Hotel.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *