Sport

FC BARCELONA ADAUGĂ 1XBET CA PARTNER GLOBAL

FC Barcelona și 1xBet au semnat un nou acord de sponsorizare prin care compania online de pariuri va deveni noul partener global al clubului pentru următoarele cinci sezoane, până pe 30 iunie 2024.

Acordul, care intră în vigoare la 1 iulie, face parte din strategia globală de expansiune a clubului și sprijină misiunea sa de a obține cei mai buni parteneri din diferite categorii pentru a-și menține poziția de lider nu numai pe terenul dar și în ceea ce privește sponsorizarea și marketingul sportiv.

Ca urmare a acestui acord, FC Barcelona și 1xBet vor lucra împreună în diferite activități dintr-o gamă largă de domenii, inclusiv accesul la jucători pentru a crea materiale promoționale și a campaniilor de marketing.

1xBet este o companie internațională de jocuri de noroc cu o experiență de peste 12 ani în domeniu și birouri în Europa, Asia și America Latină. Compania are oferte de sponsorizare în derulare cu nume mari din sport, inclusiv Serie A, Tottenham Hotspur și LaLiga Media Partner, pentru a numi câteva.

Declarația lui Josep Pont, membru al consiliului FC Barcelona și șef al zonei sale comerciale

„Suntem convinși că această înțelegere cu 1xBet ne va ajuta să continuăm să creștem atât pe teren cât și în afara lui. Acest acord consolidează strategia noastră globală de expansiune și suntem siguri că ne va ajuta să ne conectăm cu noi fani ai sportului din întreaga lume".

Declarația lui Alex Sommers, purtător de cuvânt al 1xBet

„Suntem foarte încântați să ajungem la un acord cu unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Suntem siguri ca 1xBet are ceva de oferit tuturor fanilor FC Barcelona. Ne așteptăm ca din colaborarea a două mărci de clasă mondială să obținem rezultate profitabile pentru ambele părți. Sloganul Barcelonei este "Mai mult decât un club" și sperăm că, în următorii 5 ani, fanii vor înțelege că 1xBet este mai mult decât o casă de pariuri".

Despre 1xBet

1xBet este o companie internațională de jocuri de noroc cu o experiență de peste 12 ani în domeniu. Este una dintre companiile cu cea mai rapidă dezvoltare în industria de pariuri, cu birouri în Europa, Asia și America Latină, cu peste 5.000 de angajați.

1xBet se mândrește cu cel mai mare număr de piețe pre-meci și cote live, oferind în același timp un portofoliu generos de sloturi online, cazinou live și jocuri de masă, livrând jucătorilor cea mai largă gamă de divertisment. Cu o viziune ce pune digitalul pe primul loc, 1xBet acceptă peste 250 de soluții de plată din întreaga lume și oferă asistență non-stop clienților în 30 de limbi.

https://1xbet.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *