Actualitate

FC Zimbru reuşeşte o minune în Europa League

Jocul a început cu întârziere de 30 minute din cauza ploii abundente, iar gazonul fiind în stare foarte proastă. Fluierul de start s-a dat la ora 19:30. Ambelor echipe le venea foarte greu pe gazonul care se afla parţial sub apă, dar, cu toate acestea, primul gol nu a fost mult timp aşteptat. În minutul 13 gazdele au înscris prin George Ivanishvili, care a ajuns primul la balon după o deviere de bara porţii. Cu câteva secunde înainte de finalul primei reprize, Zimbru reuşeşte egalarea prin brazilianul Emerson, care a lovit mingea cu capul în contrasensul portarului.
În repriza secundă ploaia s-a liniştit și echipelor le-a fost mai uşor. Repriza a început în forţă, iar primul gol au marcat din nou georgienii după 10 minute de joc prin Levan Kukubava. Zimbrii au fost nevoiţi să egaleze pentru a doua oară în acest meci. În minutul 61, fundaşul dreapta, Ion Jardan marchează după ce Ilia Damanscan îi pasează cu capul în faţa porţii şi Jardan înscrie în poarta liberă. Pe final de meci arbitru adaugă 6 minute suplimentare. În minutul 90+3 fundaşul Emerson marchează pentru a doua oară şi reuşeşte golul calificării pentru Zimbru, scor 2:3.
Primul meci s-a terminat în favoarea georgienilor, scor 1:0, pe stadionul Zimbru. Astfel, scorul general fiind 3 : 3 şi datorita faptului că zimbrii au înscris de mai multe ori în deplasare, au obţinut calificarea în etapa a doua preliminară a Ligii Europa.

Mihai Vârlan, stagiar

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *