Horoscop

Fecioarele pot avea o scânteie de geniu

Nu este rolul tău să fii martir sau îndrăgostit fără de speranţă. Stabileşte ce vrei şi cere apoi. Vorbeşte cu voce tare şi cineva puternic îţi va răspunde. La o petrecere vei face cunoştinţă cu un grup cu multă influenţă. Scutură-ţi de praf ideile şi dă-le o noua imagine, făcându-le profitabile.

TAUR
Pe plan profesional, dacă vei înlătura complicaţiile, vei obţine câştiguri nesperate. Stai departe de situaţiile în care nu ai nimic de câştigat. Săptămâna aceasta te vei situa pe poziţia de lider. Implică-te într-un proiect în care să-ţi foloseşti talentul.

GEMENI
Te simţi prins în capcană, dar acest lucru se va schimba când te vei implica într-un mare proiect. Fă o prezentare convingătoare a ideilor tale. Acest lucru înseamnă să-ţi asumi riscuri, dar răsplata va fi pe măsură. Eşti îngrijorat din cauza afacerilor care se pare că au ajuns într-un punct de cotitură.

RAC
Vei reuşi să rezolvi o problemă care te necăjea. Sănătatea ta este pe primul plan. Lucrează cu atenţie pentru că vei fi prins într-un conflict cu o persoană puternică. Vei constata că nu poţi rezolva problemele acestei persoane. Refuză un angajament prost plătit.

LEU
Pe plan profesional ai un aliat care se va apropia şi mai mult de tine. Slujba ta este şi aşa destul de încărcată ca să mai accepţi o sarcină care nu-ţi aparţine. Concentrează-te mai mult asupra unui proiect. Talentele tale vor exploda. Se pare că ai intrat într-adevăr în inima cuiva. Ai încredere în ceea ce vezi şi nu da atenţie părerilor şi sfaturilor celorlalţi.

FECIOARĂ
Fă-te cunoscut: atrage oamenii potriviţi de partea ta. Este posibil să ai o scânteie de geniu. Cineva încearcă să afle mai multe de la tine. Focul aprins va fi în defavoarea ta. A încerca să-l păstrezi ar fi o pierdere de timp şi energie.

BALANŢĂ
Pune-ţi în valoare originalitatea. Dă dovadă de forţă şi vei demonstra că eşti deştept şi destul de tenace să rezolvi orice problemă profesională singur. Profitul şi o alianţă importantă te aşteaptă. Nu lăsa pe cineva apropiat să-ţi cunoască sentimentele. Ai încredere în intuiţia ta; celelalte acţiuni îţi vor da de înţeles ce trebuie să faci.

SCORPION
Fii atent. Cu puţin ajutor din partea unui binevoitor, din punct de vedere financiar, norocul va fi de partea ta. Deschide ochii şi ai grijă încotro te îndrepţi. Nu-ţi plac conflictele, dar va trebui să te implici într-un astfel de conflict. Eşti una dintre acele persoane în care toată lumea are încredere şi o ascultă.

SĂGETĂTOR
Tot ceea ce te împiedica până acum aparţine trecutului. Acum ştii ce vrei să faci. A veni timpul să iei decizii. Poate că nu ai obţinut tot ceea ce meriţi, dar numai tu poţi să schimbi ceva. Timpul va avea răbdare cu tine după perioada tulbure prin care ai trecut.

CAPRICORN
Îţi îndrepţi agresivitatea într-o direcţie greşită atât în ceea ce priveşte munca, cât şi afacerile. Renunţă la relaţia pe care o aveai şi vezi-ţi de drumul tău. Dacă te întorci în prezent, vei reuşi să te implici într-o nouă relaţie. O persoană necunoscută vrea să afle mai multe despre tine.

VĂRSĂTOR
Eşti un inovator, dar maniera ta neconvenţională de a gândi îi deranjează pe colegii tăi care vor deveni critici. Ar fi bine să discuţi despre această problemă. Eşti supărat pe cineva ale cărei opinii contează foarte mult pentru tine. Întoarce-te la sentimentele din trecut şi încearcă să refaci relaţia sentimentală. Aveţi nevoie unul de celălalt.

PEŞTI
Încheie un nou contract care îţi poate oferi o carieră promiţătoare. O decizie din plan financiar te va afecta. Întoarce-te şi analizează problema de la început şi decizia corectă va deveni evidentă. Pe plan sentimental relaţia ta se schimbă şi vei relua legătura cu cineva cu care vei putea împărţi amintiri romantice. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *