Horoscop

Fecioarele vor avea timpuri favorabile

Prudența și spiritul treaz sunt calităţi care îţi vor permite să te simţi stăpân pe situaţie. Fii sigur pe tine, pe forţele și talentele tale. Este foarte important să nu îţi pierzi răbdarea pentru că prin aceasta vei reuşi să obţii ceea ce ți-ai propus.

TAUR
Seriozitatea și prudența te vor ajuta să pui bazele unei avansări pe plan profesional. Este un timp favorabil noilor idei și planuri. Dacă aveţi de gând să călătoriţi, s-ar putea să aveţi parte de o aventură, încercaţi să nu vă pierdeţi capul.

GEMENI
Stabilitatea, disciplina și autocontrolul te vor ajuta să eviţi neînţelegerile și scandalurile cu rudele. Este un timp propice pentru activităţile spirituale. Poate ai de gând să urmezi la modul serios o carieră în domeniul ştiinţific. Încearcă să nu îţi iei de lucru și acasă pentru că aceasta s-ar putea să creeze iritare celor din jur.

RAC
Ar fi bine să încerci să te ocupi doar de acele probleme pe care eşti în stare să le rezolvi și foloseşte-ti timpul rămas pentru a te odihni. Nu fi supărat din cauza micilor neajunsuri de fiecare zi și nu le da prea multă atenţie. Este adevărat că lacrimile te scapă de stres, dar asta nu înseamnă că trebuie să te transformi într-un nor de ploaie.

LEU
Săptămâna aceasta este indicat să faci compromisuri. Concesiile rezonabile te vor ajuta foarte mult în afaceri. Este probabil și un mic succes pe plan profesional. Te pricepi să-ți demonstrezi competența și erudiţia în cel mai bun mod. Ar fi bine să eviţi discuţiile pentru ca acestea să nu degenereze în conflicte cu colegii și mai ales, nu-ți crea singur probleme pentru că s-ar putea să fii considerat vinovat.

FECIOARĂ
Timpurile care vin îţi sunt favorabile. Te vor ajuta să-ți demonstrezi potenţialul creator, să-ți îndeplineşti dorinţele și să demonstrezi calităţile în afaceri. Talentul tău nativ va ieşi singur la iveală și calităţile tale vor fi apreciate. Una dintre trăsăturile de caracter, poate cea mai importantă și care va juca un rol pozitiv în viața ta, modestia, va fi pusă în valoare mai bine ca niciodată.

BALANŢĂ
Îţi vei atinge scopurile prin prudență, iar planurile tale ambiţioase vor găsi teren sigur pentru a se împlini. Câştigurile nu vor lipsi cu condiţia să dai dovadă de altruism. Stai retras pentru că numai acest gen de atitudine îți va îndepărta duşmanii. Nu te grăbi să iei decizii și uită-te bine înainte de a sări – numai aşa vei evita acţiunile pripite.

SCORPION
Eşti plin de dorinţa de a te simţi liber și de a te odihni. Neriscând nimic, poţi pune bazele unei afaceri care să-ți aducă beneficii pentru câţiva ani. Nu face achiziţii de doi bani și nu te încrede în oamenii pe care nu-i cunoşti. Ar fi cazul să reînnozi vechile prietenii pe care le-ai uitat. S-ar putea să primeşti vești noi și interesante.

SĂGETĂTOR
Dacă doreşti să-ți schimbi profesia, să ştii că este un timp favorabil schimbărilor. Este momentul perfect pentru a-ți face singur o carieră. Grăbeşte-te să iei decizii serioase pentru că acum este momentul. S-ar putea să ai probleme cu prietenii, probabil din cauza unor neînţelegeri.

CAPRICORN
Căutările tale s-ar părea că și-au găsit concretizarea. Nu rata cel mai bun moment pentru realizarea celor mai curajoase și fantastice idei. Dacă vei evita amânările și confuziile, succesul tău va fi de durată. Bazează-te pe propria intuiţie, pe bunul-simț și înţelegerea situaţiei, în locul „sfaturilor amabile” ale unor oameni „pricepuţi”.

VĂRSĂTOR
Începutul săptămânii va fi foarte agitat și va aduce situaţii conflictuale. Păstrează-ți simţul de precauţie și vei reuşi să eviţi necazurile. Este o săptămâna favorabilă călătoriilor, mutărilor sau schimbării reşedinţei. Ești respectat de către prieteni și colegi.

PEŞTI
Vei culege fructele propriilor eforturi din ultima lună. Sunt posibile serioase neînţelegeri cu prietenii, relaţiile cu unii dintre ei s-ar putea să se strice. Sunt favorizate călătoriile în străinătate. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *