Atitudini

Femeia de lângă tine

La bază este vorba de menținerea contactului cu atitudinea hrănitoare, nu în mod special maternă, ci mai degrabă primitoare, regeneratoare, care îmbrățișează, mângâie, ascultă și vindecă, este alături de tine și te trimite necruțătoare să îți îndeplinești menirea, să fii cea mai bună „variantă” a ta. Fiecare om are în el totul, însă până ajunge să înțeleagă acest lucru, e bine să armonizeze în el energia feminină și cea masculină și, în primul rând, să le accepte existența în viața lui, indiferent dacă este bărbat sau femeie.

La fiecare pas ai nevoie de „femeia de lângă tine” care să te îmblânzească, să te ajute să simți frumusețea unui gest, să te încurajeze, să te facă să zâmbeşti, să te trezească spre frumusețe și prezență când ai amorțit, ai obosit, te-a luat valul lumii. Va trebui însă să conştientizăm cu toţii o realitate certă, deoarece chiar și o femeie care are grijă de toți și de toate simte nevoia unei încurajări, unei îmbrățișări calde, regeneratoare, chiar și fără cuvinte, a unei alte femei atente și cu sufletul bun. Uneori este suficient un cuvânt, o atingere, o privire care înțelege și spune tot, și este atât de bine!

Ai putea spune că nu ai în preajma ta o femeie care să te inspire, deoarece e specific omului să observe mai ales defectele personalității feminine… Dar, ești sigur(ă) că ai privit cu atenție în jurul tău? Ai avut ochi să vezi aurul ascuns sub poleiala superficială, mondenă, sub masca sau armura de protecție sufletească? Ai știut să îl descoperi, să treci de prima impresie atât de amăgitoare uneori? Te-ai cufundat în oceanul de măreție și frumusețe atât de ascuns în inima ei, necunoscut uneori chiar de ea însăși și ai ajutat-o să se regăsească, regăsindu-te astfel chiar pe tine? Cel mai bun lucru pe care ai putea să-l faci ar fi să preţuieşti „femeia de lângă tine”, care îți dăruiește comori chiar fără să știe și fără să știi, prin chiar natura ei, prin felul ei de a fi. Feminin. Frumos. Misterios. Atemporal. Până când o vei regăsi în tine, în inima ta. Acolo de unde nu a plecat niciodată.

Timpul Suplimentul Femeia

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *