Social

Fermierii se îndreaptă spre PMAN. Circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi din Capitală

Fermierii veniți la proteste vor ajunge în Capitală în jurul orei 10:00 pe străzile Muncești, Calea Orheiului și șoseaua Hîncești, anunță Poliția. Ulterior, mai multe unități de tehnică agricolă se vor deplasa spre Piața Marii Adunări Naționale.

În context, Poliția solicită atât participanților la proteste, cât şi tuturor cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine şi siguranţă publică, să respecte Legea și indicaţiile forţelor de ordine, astfel încât acțiunile să se desfăşoare în condiţii optime, potrivit Deschide.md.

De asemenea, oamenii legii menționează că circulația ar putea fi afectată pe mai multe străzi din capitală, iar în acest sens îndemnăm conducătorii auto să evite deplasarea pe următoarele tronsoane:

1. Str. Calea Orheiului – str.Tudor Vladimirescu – bd. Grigore Vieru – str. G. Bănulescu  – Bodoni – PMAN.

2. Str. Muncești  – bd. Iu. Gagarin – str. C.Negruzzi  – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt – PMAN.

3. Șoseaua Hîncești  – str. Gh. Asachi – str. A. Pușkin – PMAN.

Totodată, Poliția precizează că pentru mâine este preconizată deplasarea mai multor unități de tehnică agricolă din PMAN pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, până la sensul giratoriu din strada Calea Ieșilor cu revenirea ulterioară în PMAN.

Astfel, mai multe echipaje ale Poliției vor însoți coloanele fermierilor  pentru a asigura ordinea publică și fluidizarea traficului.

În acest sens, oamenii legii îndeamnă atât organizatorii, cât și participanții să dea dovadă de responsabilitate și să nu admită încălcări.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *