Eveniment

(Festival) Cei mai harnici voluntari din Moldova vor fi astăzi în vizorul societății

La eveniment sunt aşteptate peste 600 de persoane, printre care voluntari, coordonatori de voluntari, lideri de ONG, jurnalişti şi persoane publice.

Un moment inedit în cadrul celei de-a 11-ea ediții a Festivalului va fi inaugurarea expoziției de fotografii cu tematica “Voluntariatul sub obiectiv”.

Festivalul Voluntarilor este un eveniment organizat anual cu prilejul Zilei Internaţionale a Voluntarului şi are drept scop recunoaşterea muncii şi meritelor voluntarilor din țară. În cadrul festivalului va avea loc gala de decernare a trofeelor şi a premiilor de valoare, susţinută de un recital exclusiv live cu artişti îndrăgiţi şi personalităţi notorii.

Vor fi premiați cei mai activi: voluntar, coordonator de voluntari, organizaţie sau asociaţie obştească, consiliu local de tineret și jurnalist care au promovat voluntariatul pe parcursul anului 2013 în Republica Moldova.

Va fi apreciat și cel mai bun eseu la tema „Eu încep schimbarea de la mine! Eu aleg să fiu voluntar!”, cea mai creativă fotografie de promovare a voluntariatului cu tema „Voluntariatul sub obiectiv”, cel mai reuşit spot video de promovare a voluntariatului.

În cadrul galei, trofee vor primi cel mai tânăr și cel mai experimentat voluntar, cel mai bun proiect/activitate de voluntariat și cea mai activă companie implicată în astfel de acțiuni pe parcursul anului 2013.

Festivalul Voluntarilor 2013 este organizat de către Asociația "Serviciu pentru Pace", Ministerul Tineretului şi Sportului si Coaliţia pentru promovarea legii si activităților de voluntariat, în parteneriat cu Direcţia Generală Educaţie, Tineret şi Sport a Municipiului Chişinău.

Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *