Externe

Fetiță ucraineană de 14 ani găsită inconștientă în Anglia: Copilul a murit la spital

Forțele de ordine britanice au găsit-o pe fată pe plajă. Cauza morții este momentan necunoscută.
Poliția din comitatul englez Devon a găsit o fată ucraineană de 14 ani inconștientă pe o plajă. Fata a murit în cele din urmă la spital. Informația a fost relatată de postul de televiziune britanic Sky News.

Adolescenta a fost dată dispărută în zona Dawlisha din Devon în seara zilei de sâmbătă, 3 martie. Căutările copilului dispărut s-au desfășurat cu sprijinul unui elicopter al poliției și al pazei de coastă.

Fata ucraineană a fost găsită în cele din urmă inconștientă pe plaja din Dawlish. Ea a fost transportată cu elicopterul la Royal Devon and Exeter Hospital, unde a murit ulterior.

Poliția a declarat că identitatea fetei a fost identificată. Rudele ei apropiate au fost informate.

“Fata decedată era o cetățeancă ucraineană care locuia în zona Dawlish; Ambasada Ucrainei a fost contactată, iar Ministerul de Interne a fost, de asemenea, informat cu privire la incident”, a declarat detectivul Becky Davies de la Poliția din Devon și Cornwall.

Cauzele morții copilului sunt în curs de investigare. De asemenea, poliția face apel la orice persoană care deține imagini de pe camerele de supraveghere care ar putea ajuta la anchetă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *