Social

„Fiecare se învârtește cum poate în ziua de azi”

Sergiu, 19 ani, student

„Sunt student în primul an la ULIM la Facultatea Științe Economice. Ca orice student am nevoie de bani. Din acest motiv mi-am căutat un loc de muncă. După ore lucrez la o pizzerie din capitală în calitate de chelner. Mi-am găsit repede de lucru în oraș, am intrat în câteva localuri și am ales pe loc unde voi lucra. Deși nu câștig cât mi-aș dori, acum îmi ajunge. Părinții nu mă pot ajuta întotdeauna, dar nici eu nu aștept să îmi cadă ceva din cer. Fiecare se învârtește cum poate în ziua de azi”.

„Sunt originar din localitatea Rezina, raionul Ungheni. După absolvirea liceului am hotărât să obțin studii în domeniul economiei. Poate cândva mă vor ajuta să îmi deschid o afacere. Dar până atunci am să plec peste hotarele țării. Anul viitor voi pleca în Spania. În școală am studiat limba spaniolă. Acum fac cursuri ca să cunosc limba la nivel avansat. Nu vreau să las facultatea și, cel mai probabil, îmi voi transfera studiile la secția cu frecvență redusă”.

„Am să plec pentru o perioadă, să văd care este atmosfera în Uniunea Europeană. Toți spun că acolo orașele și oamenii sunt mai frumoși. …Nu îmi place să stau locului. Vreau ceva nou. Părinților încă nu le-am anunțat decizia mea. Dar nu cred că se vor împotrivi”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *