Comentariu

Fii puternic: votează cu muşchiul!

Electoratul nu e doar muşchi, cum cred liderii politici. Nu poate fi contractat la comandă când vor ei, capul adică. Bărbaţi fiind, ar trebui să cunoască aşa fenomen. Nu se contractă muşchiul doar când vrea capul. N-a mers. Nu merge muşchiul fără cap, nici capul fără muşchi… Şi s-au supărat liderii noştri politici. Dar de ce? De acea că… nu ne-am contractat când au vrut ei?

Electoratul (muşchi) a făcut mare efort şi sacrificiu pe 7 aprilie 2009. A vărsat sânge, a fost omorât un tânăr, fapt recunoscut, dar nejudecat până azi. Nejudecat nu pentru că vina poliţistului e mai mică, dar ca să nu tragă după el adevăraţii criminali. Vedem că „muşchiul electoral” a fost folosit, utilizat, sacrificat de „capul politic” pentru alt scop, nu cel promis. Tinerii- care au şi cap, nu doar muşchi – au făcut acest sacrificiu pentru cei care le-au promis în gura mare dreptate, democraţie, puşcărie pentru hoţi şi criminali, perspective mari. Ca rezultat, nu s-a făcut nimic. Parcă văd şi acum mutrişoarele de îngeri ale liderilor care, după ce au ajuns la putere, brusc le-au crescut coarne şi coadă. Au început să arate mofturi şi orgolii, supărări că-i deranjează electoratul cu întrebări. Nu-i lasă să conducă! Au devenit preocupaţi doar de sine – să arate frumos la „faţadă”, să împartă funcţii şi bugetul, pregătindu-se a fi preşedinţi. Rămânea doar un lucru – să contracte „muşchiul electoral”, pe care-l îndemnau: fii puternic! N-a mers… şi vedeţi ce obidă. Supăraţi – tot pe cei care, acum un an, le-au dat votul şi i-au aburcat la putere. Are dreptate Voronin – Moldova s-a trezit. Nu-l mai votează nici pe el, nici pe alţii ca dânsul… „Muşchiul electoral” se pare că are cap. Sau a prins la minte!

P.S. Supăraţi şi pe Mocanu cu „mafia lui”, că nu le-a picat bine, la timp. Nu ştiu dacă are dreptate (în toate) Mocanu. Nu prea-l văd înger nici pe el, nici pe „fraţii” Ţopa, care se plâng acum că-s victime ale fostului lor partener (în afaceri) Plahotniuc… Dar acţiunile, evenimentele şi rezultatele schimbării puterii, văzute de la o parte, arată că liderii politici ţin doar să folosească-utilizeze electoratul, ca muşchi, iar pentru restul au ei… capul lor.

P.P.S. Nu vă mai supăraţi, domnilor lideri! Lăsaţi mofturile, orgoliile şi poftele (prea mari)! Amintiţi-vă ce aţi promis şi apucaţi-vă de lucru şi atunci „muşchiul electoral” de care aveţi nevoie se va contracta şi vă va susţine!..

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *