Social

Fiica preşedintelui raionului Ocniţa a fost ucisă de soţ din cauza amantei

Amintim că Angela Miron a fost omorâtă pe 18 august 2011 în scara blocului în care locuia de pe strada Munceşti din capitală. Învinutul, Alexandru Miron, fost angajat al Ministerului de Interne, ducea o viaţă dublă.

Procurorul municipiului Chişinău, Ion Diacov, a povestit cu detalii modul de viaţă dus de învinuit şi motivul ce l-a determinat să-şi omoare soţia. "Alexandru Miron a crescut într-o familie vulnerabilă. Mama lui era o persoană agresivă şi îl maltrata. El avea o amantă, cu care, practic, trăia", a spus procurorul. "Învinuitul a pregătit crima din timp: a cumpărat mască, salopetă şi armă – un struţ confecţionat din armă de vânătoare. A omorât-o cu sânge rece", a afirmat Ion Diacov în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit procurorului, Alexandru Miron şi-a explicat fapta prin frica de a se întoarce la viaţa pe care o ducea înainte de căsătorie. "Soţii aveau două apartamente şi două automobile. Alexandru nu dorea să se întoarcă la o pereche de pantaloni şi o farfurie cu murături", a spus Ion Diacov.

Cei doi copii ai soţilor sunt crescuţi de bunicii lor din Ocniţa.

Timpul.md (N.G.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *