Politică

Filat amenință: Agresiunea NAȘTE agresiune iar presiunea naşte PRESIUNE

Liderul liberal-democraţilor a atenţionat colegii din fosta Alianţă că agresiunea naşte agresiune, iar presiunea naşte presiune şi că săptămîna viitoare vor fi şi acţiuni ca urmare a celor ce se întîmplă acum.

Potrivit lui, acum s-a revenit la „vinerilor negre” din timpul guvernării comuniste, când politicieni sau funcţionari de stat din opoziţie erau invitaţi la organele de drept ale statului sau puşi sub învinuire anume vinerea.

„Am fost şi sînt adeptul luptei cu corupţia, dar cu respectarea strictă a legii şi în interesul cetăţeanului. Când am ocupat o poziţie dură, dar corectă, în raport cu tragicul caz din „Pădurea Domnească”, am spus că vor urma jocuri politice, descinderi, cu scopul de a distrage atenţia de la acest dosar. Dartimpul le va pune pe toate la loc şi se va vedea cine şi ce interese are”, a declarat Vlad Filat.

Amintim, că ieri, în mai multe birouri de la Guvern şi de la Inspectoratul Fiscal de Stat au avut loc percheziţii ale ofiţerilor anticorupţie. În urma acestor percheziţii, a fost reţinut, pentru 72 de ore, şeful FISC-ului, Nicolae Vicol.

COMENTAȚI: Ce credeți va face premierul săptămâna viitoare?

politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *