Politică

Filat decorat de Timofti în 2013: ”Pentru mine este o onoare să înmânez distincţii de stat celor mai buni oameni ai R. Moldova” (GALERIE FOTO)

„Mă simt foarte onorat pentru înalta distincţie, dar înţeleg, totodată, că îmi revine o mare responsabilitate în continuare. Ne-am propus să acţionăm în realizarea obiectivului naţional al Republicii Moldova – integrarea în marea familie a Uniunii Europene. În acest sens facem paşi concreţi şi palpabili. Am demonstrat lumii întregi că suntem o ţară cu oameni care pot fi solidari atunci când este nevoie şi sunt încrezător vizavi de viitorul Republicii Moldova şi viitorul nostru ca cetăţeni ai acestei ţări”, a declarat Vlad Filat.

Preşedintele PLDM i-a mulţumit lui Nicolae Timofti pentru înalta apreciere a muncii sale. La rândul său, şeful statului a menţionat că misiunea de acordare a distincţiilor este una plăcută. „Pentru mine este o onoare să înmânez distincţii de stat celor mai buni oameni ai Republicii Moldova. Am un sentiment de recunoştinţă pentru tot ce aţi făcut şi ce faceţi. Mă mândresc că avem aşa oameni”, a spus Nicolae Timofti.

Decretul privind conferirea „Ordinului Republicii” lui Vlad Filat a fost semnat la 24 decembrie curent. Distincţia a fost acordată „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în promovarea valorilor democratice, pentru contribuţie substanţială la aprofundarea dialogului dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, eforturile depuse în vederea restabilirii localităţilor afectate de calamităţile naturale din vara anului 2010 şi activitate organizatorică prodigioasă”.


sursa: unimedia.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *