Actualitate

Filat KNOCKOUT! Vrea să amâne alegerile locale pentru că PLDM s-a prăbușit

Deși a încercat să se ascundă după așa-zisa reformă administrativ-teritorială, atunci când a declarat despre faptul că alegerile locale ar putea fi organizate după 25 octombrie (termenul limită legal), Vlad Filat nu a fost prea convingător. Or, adevăratul motiv al amânării alegerilor este altul.

Surse apropiate ex-premierului demis pentru acte de corupție, au declarat pentru Moldova24 că Vlad Filat a decis să schimbe data alegerilor din cauza faptului că PLDM s-a prăbușit spectaculos în sondaje.

Acesta a ajuns a fi acum cel mai slab partid parlamentar cu un rating de aproximativ 6 la sută, în cazul în care duminica viitoare ar avea loc alegerile.

Cifra este luată din ultimul sondaj (care nu a fost făcut public) ce l-a îngrozit pur și simplu pe Vlad Filat și l-a motivat să inventeze de urgență pretextul reformei administrativ-teritoriale. Acesta speră că amânarea datei scrutinului „ar putea crește porcul în ajun”, iar trecerea timpului ar putea diminua din efectul loviturii catastrofale pe care i-a dat-o Iurie Leancă părăsind formațiunea.
 
Sursa: moldova24.info

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *