Politică

Filat răspunde la acuzațiile lui Lupu privind interceptările telefoanelor

Atunci, presedintele Parlamentului a acuzat liberal democratii care ar avea un acord secret cu comunistii, iar Vlad Filat ar avea o obsesie personala fata de Vlad Plahotniuc. Filat a respins acuzatiile. 

MARIAN LUPU, PREŞEDINTELE PARLAMENTULUI, LIDER PD: Cineva de la PLDM a scapat o asemenea fraza: invinuirea lui Ghimpu. Ghimpu stia in seara zile de 23 despre cele intamplate in Padurea Domneasca. Dar colegii mei mi-au spus ca in pauza cand nu filmau camerele a a mai adaugat: Noi avem imprimari a unor discutii telefonice. Va imaginati la ce se ajunge?

VLAD FILAT, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA, LIDER PLDM: Eu nu pot sa comentez asemenea afirmatii care sunt bazate pe supozitii Presupuneri barfe si asa mai departe. Eu vreau ca d Presedinte al Parlamentului, conducatorului forului suprem legsilativ al Republicii Moldova in expunerile sale sa fie mult mai exact si mult mai probat ca are si aceasta responsabilitate, dincolo de intrigile politice la care se deda in ultima perioada de timp.

Premierul a spus insa ca a fost creata o comisie care va ancheta interceptarile ilegale din partea structurilor private.
VLAD FILAT, PRIM-MINISTRUL REPUBLICII MOLDOVA, LIDER PLDM: Astazi dimineata in baza unei solicitari a unui deputat si nu doar si a unor cetateni am solicitat SIS si altor institutii abilitate pentru a face o ancheta plina cu probele necesare ce tine de interceptari ilegale din partea unor structuri private din Moldova si cand voi avea informati probate nu zvonuri si presupuneri va voi comunica cine si cu ce se ocupa in Moldova.

Sursa: tv7.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *