Moldova

Filat regretă acţiunile lui Focşa

„Eu am văzut secvenţele care vizează nişte situaţii delicate în care este implicat ministrul culturii. Nu cred că prin prisma acestor situaţii urmează să facem asociere cu activitatea ministrului. Însă cu certitudine acest gest vizează imaginea întregului Guvern şi eu regret acest fapt”, a declarat Vlad Filat jurnaliştilor în cadrul unui eveniment, transmite Info-Prim Neo.

Chiar dacă se vehicula în presă că acest ordin ar fi ilegal, şeful executivului a spus că acesta nu ţine de încălcarea legii, ci pur şi simplu este o problemă de necunoaştere a modului în care este reglementat accesul în clădirea Guvernului.

Săptămâna trecută, ministrul a refuzat un premiu din partea echipei unui post privat de televiziune pentru că a scăpat basma curată din episodul cu Poliţia Rutieră. Jurnaliştii l-au urmărit pe ministru de la şedinţa Guvernului până la biroul său, încercând să-i ia un interviu, dar au fost opriţi de pază, care le-au cerut să prezinte o permisiune specială de acces la etajul Ministerului Culturii.  

Sursa: Info-prim.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *