Actualitate

Filat se apără timid: Cere DOVEZI care ar demonstra implicarea lui în FURTUL BĂNCII DE ECONOMII

 Politicianul susține, în cadrul unui interviu pentru agenția de stat Moldpres, că toate aceste acuzații sunt nefondate, iar cei vin cu asemenea declarații, trebuie să prezinte și probe.

„Pot să vă spun că declaraţiile pe care le fac unii reprezintă un fals ordinar, nu au nimic în comun cu realitatea. Le-aș sugera celor care vin cu astfel de declaraţii să aducă şi dovezi, deşi, știu bine și eu, şi ei că respectivele acuzații sînt absurde şi neîntemeiate. De aceea, las pe conştiinţa lor aceste speculaţii. Important acum este ca Banca şi Aeroportul să se dezvolte, iar pentru ca lucrurile să fie anume aşa avem instituţii responsabile ale statului”, a declarat Vlad Filat.

El mai spune că își dorește să fie valorificate investiţiile ce vin, să fie aduse noi investiţii, să se dezvolte economia şi să fie create noi locuri de muncă. „Iar celor ce vin cu speculaţii la această temă, le-aş recomanda să se concentreze pe soluţionarea problemelor cu care se confruntă oamenii, dar nu să se ocupe cu prostii”, a mai spus fostul prim-ministru.

Amintim, că mai mulți lideri politici, cât și analiști au criticat de nenumărate ori situația înregistrată la BEM și Aeroportul Internațional, acuzându-l pe fostul premier că ar sta în spatele acestor preluări de acțiuni. În acest sens, deputații liberali au menționat că vor contesta decizia de concesionare a Aeroportului și vinderea acțiunilor de stat de la Banca de Economii unei companii cu sediul la Moscova.
 
politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *