Film

(FILM) Leonardo DiCaprio va fi Rasputin

Este vorba de infamul mistic rus Rasputin, confidentul familiei Romanov.Studiourile Warner Bros. au cumpărat drepturile de ecranizare a scenariului scris de Jason Hall, acestea venind la pachet cu DiCaprio în rolul titular.

Se zvoneşte că scenariul îl prezintă pe Rasputin drept un bărbat a cărui viaţă a fost schimbată de moartea mult prea timpurie a frateului său geamăn.

Grigori Rasputin este o figură care i-a intrigat pe mulţi istorici. Criticii vremii îl considerau un şarlatan care umbla după femei şi care deţinea o poziţie de putere nemeritată la curtea ţarului Nicolae al II-lea. Ajutorul lui Rasputin, despre care se spunea că are abilităţi vindecătoare, a fost cerut pentru a-l trata pe moştenitorul la tron, Alexei, care suferea de hemofilie. Există dovezi cum că ajutorul lui i-a alinat suferinţa şi i-a prelungit viaţa. Rasputin şi-a găsit sfârşitul când un grup de nobili nemulţumiţi de influenţa lui asupra ţarului şi suspicioşi că acesta ar avea o relaţie cu ţarina Alexandra, l-au ucis în 1916 după mai multe încercări, otrăvindu-l cu cianură, împuşcându-l şi aruncându-i cadavrul în râul Neva, care străbate St. Petersburg.

Pe lângă acest proiect centrat pe Rasputin, Jason Hall mai are în lucru drama American Sniper cu Bradley Cooper, în care spune povestea adevărată a unui soldat american care a ucis la datorie peste 160 de oameni.

După ce a apărut în Django Unchained, The Great Gatsby şi încheie munca la The Wolf of Wall Street, Leonardo DiCaprio şi-a exprimat dorinţa de a lua o mică pauză de la actorie, aşa că, s-ar putea să dureze până îl vedem în rolul lui Rasputin.

sursa: cinemarx.ro
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *