Cultură

Filmul „Culorile” va fi prezentat la Festivalul de la Strasbourg

Prima difuzare a filmului este programată pentru data de 4 aprilie 2014, la ora 20:50, în sala mare a cinematografului „Odyssée”. Seara națională va debuta cu un discurs de prezentare a filmului național ținut de ambasadorul Tatiana Pârvu, Reprezentant Permanent al Republicii Moldova pe lângă Consiliul Europei.

Pelicula prezintă viaţa unei tinere de 18 ani, care vrea să se afirme în viaţă printr-o carieră de succes. Pe neaşteptate, întâlneşte un tânăr galant şi afectuos care o cucerește. Astfel, se înfiripează o iubire de poveste, dar numai până acolo unde începe să-şi schimbe culorile şi să fie umbrită de prejudecăţi şi porniri de a stăpâni în totalitate viaţa partenerei.

Filmul „Culorile” reprezintă o producție cinematografică a regizoarei Viorica Meşină. După mai bine de zece ani, regizoarea Viorica Meşină revine în forţă cu un nou film despre dominaţia emoţională masculină asupra femeii. În peliculă s-au filmat exclusiv actori moldoveni, printre care şi interpreţii Diana Rotaru şi Ion Guzu, ultimul producând-se chiar în rolul principal.

sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *