Fotbal

Final nefericit pentru juniorii moldoveni

Moldovenii au fost „destrămaţi” în ultimul meci disputat în Ungaria, cu scorul de 2-6, de către selecţionata Finlandei. Scandinavii au deschis scorul deja în minutul trei al meciului, prin Vayrynen, însă, peste 23 de minute, Raţă a restabilit egalitatea. Aproape de pauză, Nieminen a marcat golul doi al finlandezilor şi a stabilit scorul de 2-1 al primei reprize. În mitanul secund „tricolorii” au marcat o singură dată, prin acelaşi Raţă, iar adversara ne-a „taxat” de patru ori. Moldovenii s-au clasat pe locul trei în grupă cu patru puncte.

În preliminariile din Ungaria, selecţionata R. Moldova a mai obţinut o victorie, 1-0 cu Ungaria, şi o remiză „albă”, 0-0, cu Polonia. În consecinţă, moldovenii s-au clasat pe locul trei în grupa sa preliminară, cu patru puncte acumulate, la fel ca şi juniorii polonezi. Ungaria s-a clasat pe primul loc cu şase puncte, iar Finlanda a ocupat ultima poziţie a clasamentului, având trei puncte la activ.

Echipele calificate în runda de elită vor forma alte şapte grupe, câştigătoarele cărora se vor califica la turneul final al Campionatului European care va avea loc în România, în anul 2011.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *