Afaceri

Firma „Ritlabs” S.R.L. a devenit membră a Camerei de Comerț Americane din Moldova (AmCham Moldova)

Poziția SRL „Ritlabs” în materie de impozitare, raporturi de muncă și comerț internațional va fi de folos și altor membri ai Camerei de Comerț Americane din Moldova, și, astfel, va fortifica poziția noastră consolidată”, a declarat Mila Malairău, directorul executiv al Camerei de Comerț Americane din Moldova.

„Principalul avantaj al AmCham Moldova este că toți membrii acesteia deseori se confruntă cu aceleași probleme ca și SRL „Ritlabs”, și rezolvă aceste probleme împreună. Din AmCham Moldova fac parte diferite companii: și mari investitori străini, și firme moldovenești orientate atât spre piața locală, cât și spre piața SUA. Avem, însă, un singur scop: să creăm condiții favorabile pentru prosperarea afacerilor”, a spus directorul SRL „Ritlabs”, Maxim Masiutin.

AmCham Moldova este o organizație nonguvernamentală necomercială, fondată la 4 septembrie 2006. Sarcinile organizației sunt sprijinirea comerțului și a investițiilor SUA în Moldova, îmbunătățirea conlucrării businessului cu guvernul. AmCham are ca scop dezvoltarea unui climat de afaceri favorabil comerțului și investițiilor în Moldova. În februarie 2008, organizația AmCham a fost acreditată oficial de către Camera de Comerț Americană. Ca parte dintr-o rețea internațională, formată din 125 de Camere de Comerț Americane din întreaga lume, AmCham Moldova oferă posibilitatea de asociere a businessului și a liderilor de business în vederea constituirii unor scopuri comune ale antreprenoriatului și a apropierii culturii Moldovei de cea a SUA.

Firma pentru dezvoltarea software „Ritlabs” S.R.L., fondată la 30 ianuarie 1998, este specializată în produse comunicaționale pentru clienți corporativi și particulari. Între utilizatorii programelor se numără organizații de stat, bănci și alte instituții financiare, întreprinderi din industria aerocosmică, a petrolului și a gazului, companii din domeniul software și hardware, un cerc larg de companii din businessul mic și mijlociu, și utilizatori particulari. Unul dintre produsele principale ale SRL „Ritlabs” este programul poștal „The Bat!”. Produsele companiei mențin 18 limbi, fapt care a permis extinderea geografiei vânzărilor SRL „Ritlabs”: utilizatorii de programe locuiesc în 191 de țări ale lumii, dintre care peste 20 000 – în Statele Unite ale Americii.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *