Social

Fiul consilierului lui Recean a trecut cu automobilul peste un bărbat. „Era în stare de ebrietate și era culcat pe calea de intrare în curte”

Fiul șefului cabinetului premerului Dorin Recean, Serghei Diaconu, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Informația a fost confirmată chiar de către demnitar, pe pagina sa deDeschide.md.

Ca urmare, Serghei Diaconu a venit cu un comentariu pe acest caz, menționând că fiul său ar fi fost cel care a condus automobilul.

„În cazul de aseară, din această sinteză a Poliției, șoferul de 19 ani e fiul meu Cristian. Familia noastră trece acum prin momente foarte grele. Aseară, la intrarea într-o curte de locuit, automobilul condus de Cristian a trecut peste un bărbat în stare de ebrietate care era culcat pe calea de intrare în curte. După ce a ieșit din automobil și a văzut persoana rănită, el a sunat imediat la 112 și a solicitat ambulanța și poliția. Bărbatul era încă viu la momentul sosirii ambulanței, dar ulterior a decedat”, a scris demnitarul.

De asemenea, Diaconu a precizat că fiindcă e vorba de un caz de interes public, va asigura transparența maximă pe acest caz: „Noi suntem cei mai interesați să fie cunoscut adevărul. Solicit pe această cale ajutor de la cetățenii și afacerile din zonă, în cazul în care dețineți imagini video făcute între 22 și 24, data de 16 iulie, la adresa Ion Creangă 5, să le trimiteți direct Poliției”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *