Politică

(FLASHMOB) Igor Dodon va fi astăzi arestat și dus la Procuratura Generală

Manifestanții își vor da întâlnire la ora 13.30 în fața Liceului Român-Francez „Gh.Asachi”, de unde vor porni organizat spre sediul PSRM. De acolo, îl vor lua simbolic pe socialistul Igor Dodon și îl vor duce Procuraturii Generale. Acțiunea vrea să transmită mesajul că cetățenii Republicii Moldova nu pot fi amenințați pe pământul lor de niște persoane care stau la cheremul Moscovei. „Nu poți nega adevărul istoric, la fel cum nu poți nega idealurile a sute de mii de oameni care își doresc Unirea Republicii Moldova cu România. Ceea ce a făcut Igor Dodon și Vlad Bătrâncea în Parlament trebuie sancționat”, a precizat Vlad Bilețchi, președintele ODIP.

Anterior, unioniștii de la ODIP au depus o sesizare la Procuratura Generală, unde s-au plâns de declarațiile amenințătoare ale lui Igor Dodon, dar până acum nu au primit nici un răspuns.

Asociația „Onoare, Demnitate și Patrie” este o organizație apolitică, non-profit, care are scopul de a educa o generație de tineri activi, prin promovarea valorilor naționale și a culturii românești.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *