Social

FLYONE a efectuat zboruri directe din Chișinău spre Tbilisi

În data de 20 iunie 2023 a fost efectuat primul zbor Chișinău – Tbilisi – Chișinău, operat de către compania FLYONE.

Datorită acestei curse, în doar două ore și jumătate de zbor, călătorii ajung dintr-un oraș în altul. Capitala Georgiei merită vizitată grație diversității sale ce impresionează prin cetățile antice, cartierele vechi, și natura magnifică, iar bucatele tradiționale cuceresc chiar și pe cei mai pretențioși gurmanzi. Pentru a se bucura alături de pasageri de lansarea acestei noi curse, la Aeroportul Internațional Chișinău a venit și ambasadorul Georgiei în Republica Moldova, Levan Diasamidze, scrie Ziarul de Gardă

„Astăzi are loc inaugurarea primului zbor Chișinău – Tbilisi. Este un moment foarte important pentru țările noastre, în special pentru domeniul turistic. Vă așteptăm cu drag în Tbilisi, Georgia. Este un plus și pentru relațiile internaționale, pentru diplomați, pentru business, dar și pentru studenți”, a declarat ambasadorul. 

De 3 ori pe săptămână, iar din iulie zilnic, FLYONE operează această cursă nouă

Orarul: 

Chișinău (KIV) 23:30 – Tbilisi (TBS) 03:00

Tbilisi (TBS) 07:30 – Chișinău (KIV) 09:00

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web www.flyone.eu, aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *