Social

FLYONE a lansat cu succes cursa Chișinău – Dubai – Chișinău

FLYONE a lansat cu succes cursa Chișinău – Dubai – Chișinău în data de 17 octombrie, informează Aeroportul Internațional Chișinău.

Acest oraș din Orientul Mijlociu este o alegere perfectă pentru o vacanță la plajă în sezonul de toamnă, iarnă și primăvară, dar și un important centru de afaceri, întrucât găzduiește numeroase conferințe, expoziții, târguri și alte evenimente de talie mondială, transmite Jurnal.md.

Zborurile spre Dubai sunt operate de trei ori pe săptămână, în zilele de marți, vineri și duminică, potrivit următorului orar:

Marți:

• Chișinău (KIV) 10:50 – Dubai (DXB) 17:45

• Dubai (DXB) 18:45 – Chișinău (KIV) 22:20

Vineri:

• Chișinău (KIV) 10:50 – Dubai (DXB) 17:45

• Dubai (DXB) 18:45 – Chișinău (KIV) 22:20

Duminică:

• Chișinău (KIV) 10:50 – Dubai (DXB) 17:45

• Dubai (DXB) 18:45 – Chișinău (KIV) 22:20

„Pasagerii noștri au solicitat în nenumărate rânduri să lansăm zboruri spre Dubai și suntem încântați că am reușit să o facem. Cu această nouă destinație, le oferim posibilitatea de a descoperi alte culturi și tradiții. De asemenea, Dubaiul este și un oraș cu mari oportunități în domeniul afacerilor”, a declarat directorul general al FLYONE, Mircea Maleca.

Orașul Dubaiul este și un important centru de tranzit, ceea ce înseamnă că pasagerii pot beneficia de conexiuni rapide spre orice colț al lumii.

Pentru a rezerva bilete sau pentru a obține informații suplimentare, pasagerii sunt rugați să acceseze pagina web, www.flyone.eu sau aplicația mobilă FLYONE, dar și agențiile partenere.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016,  reușind în scurt timp să devină cea mai mare companie aeriană din Republica Moldova.

Mai nou, FLYONE a reînnoit certificarea IOSA, cel mai înalt standard de siguranță în managementul operațional. În anul 2022, compania a devenit membru al Asociației Internaționale a Transporturilor Aeriene (IATA).

FLYONE a fost clasată lunar de multiple ori în anii 2018, 2019 și 2020 în TOP 10 „Cea mai punctuală companie”, conform categoriei EMEA (Europe, Middle East and Africa).

În decembrie 2022, FLYONE Airlines SRL a primit certificatul de operator aerian, oferit de către Autoritatea Aeronautică Civilă Română (AACR) și licența- emisă de Ministerul Transporturilor și Infrastructurii.

Pe parcursul aceluiași an, FLYONE a reușit să transporte peste 1 milion de pasageri și să lanseze 6 destinații noi.

FLYONE ARMENIA, s-a lansat în anul 2021, iar în 2022 a devenit numărul 1 în Armenia.

Amintim că FLYONE operează zboruri către 56 de destinații, dintre care, de pe Aeroportul Internațional Chișinău, sunt efectuate 34 de curse regulate și charter spre: Berlin, Dusseldorf, Munchen, Frankfurt, Bologna, Roma, Milano, Parma, Verona, Paris, Nisa, Londra Luton, Londra Stansted, Bruxelles, Dublin, Madrid, Barcelona, Valencia, Larnaca, Lisabona, Amsterdam, Praga, Viena, Thessaloniki, Istanbul, Tbilisi, Erevan, Tel Aviv, Dubai, Enfidha, Sharm El Sheikh, Hurghada, Tirana, Tivat și Antalya.

Cu escală prin Erevan, FLYONE ARMENIA operează zboruri spre: Milano, Paris, Lyon, Larnaca, Dusseldorf, Tbilisi, Moscova, Vnukovo, Domodedovo, Ekaterinburg, Sankt Petersburg, Mineralnye Vody, Novosibirsk, Samara, Sochi, Istanbul, Dubai, Beirut, Teheran, Tel Aviv, Hurghada și Sharm El Sheikh.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *