Actualitate

Fondatorul „Laskovii Mai”, compozitorul Serghei Kuznețov, s-a stins din viață

Fondatorul „Ласковый май”, compozitorul Serghei Kuznețov, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani la Orenburg, a anunțat RIA Novosti. Potrivit presei ruse, decesul a survolat din cauza unui infarct.

Potrivit lui Rinat Masiagutov, asistentul muzicianului, cadavrul lui Kuznețov a fost descoperit de mama sa, Valentina Alekseevna. Acesta a fost depistat mort, la computerul din apartamentul său.

„Kuznețov a murit în casa lui din Orenburg, probabil din cauza unui atac de cord, s-a format un cheag de sânge”, a declarat un purtător de cuvânt al organizației Uralconcert.

De asemenea, acesta a precizat că compozitorul a murit luni, 7 noiembrie, în jurul orei 18:00 (16:00 ora Moscovei). Interlocutorul agenției RIA nu a putut stabili cu cine locuiește Kuznețov.

Înmormântarea lui Serghei Kuznețov va avea loc la Orenburg, pe 13 noiembrie. Despre acest lucru a anunțat Rinat Masiagutov, asistentul muzicianului.

Vă amintim că în noaptea de 23 iunie, a murit Iurii Șatunov din cauza unei insuficiențe cardiace acută. Fostul solist al „Ласковый май” avea 48 de ani. În data de 27 iunie, corpul acestuia a fost incinerat. În 29 iunie, o parte din cenușă a fost îngropată la cimitirul Troekurovski din Moscova. Cealaltă parte a fost împrăștiată peste un lac din München, unde a locuit Șatunov cu familia sa – soția și cei doi copii. Așa a fost voința artistului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *