Actualitate

Fondatorul „Laskovii Mai”, compozitorul Serghei Kuznețov, s-a stins din viață

Fondatorul „Ласковый май”, compozitorul Serghei Kuznețov, s-a stins din viață la vârsta de 58 de ani la Orenburg, a anunțat RIA Novosti. Potrivit presei ruse, decesul a survolat din cauza unui infarct.

Potrivit lui Rinat Masiagutov, asistentul muzicianului, cadavrul lui Kuznețov a fost descoperit de mama sa, Valentina Alekseevna. Acesta a fost depistat mort, la computerul din apartamentul său.

„Kuznețov a murit în casa lui din Orenburg, probabil din cauza unui atac de cord, s-a format un cheag de sânge”, a declarat un purtător de cuvânt al organizației Uralconcert.

De asemenea, acesta a precizat că compozitorul a murit luni, 7 noiembrie, în jurul orei 18:00 (16:00 ora Moscovei). Interlocutorul agenției RIA nu a putut stabili cu cine locuiește Kuznețov.

Înmormântarea lui Serghei Kuznețov va avea loc la Orenburg, pe 13 noiembrie. Despre acest lucru a anunțat Rinat Masiagutov, asistentul muzicianului.

Vă amintim că în noaptea de 23 iunie, a murit Iurii Șatunov din cauza unei insuficiențe cardiace acută. Fostul solist al „Ласковый май” avea 48 de ani. În data de 27 iunie, corpul acestuia a fost incinerat. În 29 iunie, o parte din cenușă a fost îngropată la cimitirul Troekurovski din Moscova. Cealaltă parte a fost împrăștiată peste un lac din München, unde a locuit Șatunov cu familia sa – soția și cei doi copii. Așa a fost voința artistului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *