CSI / Rusia

Fost prim-ministru al Rusiei, după discursul președintelui rus: „Este „începutul sfârșitului erei lui Putin”

Fostul prim-ministru al Rusiei din perioada 2000-2004, Mihail Kasianov, a declarat că din discursul susținut de Vladimir Putin se înțelege că acesta este conștient că pierde războiul.

Kasianov consideră că este evident faptul că președintele are probleme și că acest lucru reprezintă „începutul sfârșitului erei lui Putin”.

Vladimir Putin a fost „indus în eroare” și nu se aștepta la o asemenea rezistență din partea Ucrainei, a declarat acesta pentru Sky News.

Totodată, Mihail Kasianov a menționat că Putin a „furat” Ziua Victoriei de la poporul rus, care inițial era despre amintirea membrilor familiei, și a „creat un instrument de propagandă”.

Faptul că nicio victorie nu a fost anunțată pe 9 mai înseamnă că forțele ruse „își pierd puterile”, potrivit fostului premier.

Nu este singura voce care formulează această opinie. Un alt fost politician a menționat că președintele Putin ar putea fi destituit.

„Kremlinul nu mai are niciun truc de rezervă. Înfrângerea lui Putin este o chestiune de timp!”, a declarat Ghenadie Gudlkov, un fost membru exilat al opoziției liberale, pe Twitter.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


comentarii

  1. Nu vi se pare că sunt prea mulți de este într-o singură propoziție? „Kasianov este de părere că este evident faptul că președintele are probleme și că este…” Of…

  2. Numărați câți „este” apar: Kasianov este de părere că este evident faptul că președintele are probleme și că este…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *