Justiție

Fostul deputat comunist, Artur Reșetnicov revine după gratii. Acesta va sta în Penitenciarul nr.13 încă o lună

Curtea de Apel Chișinău a schimbat măsura preventivă în privința fostului deputat, Artur Reșetnicov, la solicitarea procurorilor. Astfel, acesta revine din arest la domiciliu în arest în izolator.

Potrivit surselor Deschide.md, transportarea lui Reșetnicov în izolator este, la ora actuală, imposibilă și asta pentru că fostul parlamentar ar fi internat la spital cu traumă cranio-cerebrală.

Amintim că Artur Reșetnicov, alături de foștii parlamentari Sergiu Sîrbu, Vladimir Vitiuc, Anatolie Zagorodnîi și Violeta Ivanov, este învinuit de îmbogățire ilicită.

Este de menționat că la începutul lunii aprilie, Judecătoria Chișinău a decis schimbarea măsurii preventive în privința lui Reșetnicov. Fostul parlamentar a fost eliberat din arest în izolator și trimis în arest la domiciliu.

Reșetnicov, alături de Sîrbu, Vitiuc, Zagorodnîi și Ivanov au fost reținuți la începutul lunii februarie, fiind bănuiți de îmbogățire ilicită. Ulterior, patru dintre aceștia au fost acuzați și de corupere activă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

  1. Trăim dura realitate a erorilor politicienilor de ieri și actuali.
    Goana după popularitate și influența le-a spulberat cujetul.
    Putin și-a atins apogeul zeificarii in Rusia și are stridentă urgentă de a-și ridica tronul CIT mai sus spre a domina universul. Pentru a-și atinge scopul , nimic nu contează . Platforma a zidit-o ani de zile, întreg globul este inpaienjenit de agenții KGB, sumbru , dar asta-i adevarul. Ucraina e doar începutul . Ce v-a urma depinde de înțelepciunea marilor puteri ale lumii. Cel mai bun scor ar fi dispariția de pe harta lumii a Rusiei, farimitarea ei teritorială , întorcând-o la vechile knezate .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *