Actualitate

Fostul director al Union Fenosa, Ignacio Ibarra, a fost reținut de Interpol în Spania

Ignacio Ibarra, după cum era cunoscut în Moldova, a deținut funcția de viceconsul onorific al Spaniei în Ciudad del Este, oraș din Paraguay. De asemenea, el a exercitat funcțiile de consilier economic pe lângă Guvernul din Paraguay în timpul cabinetului Horacio Cartes, șef al Camerei de Comerț al Spaniei în Paraguay și a mai avut activități în sectorul privat.

Pe 4 februarie, autoritățile din Paraguay au prezentat acuzațiile împotriva lui Ibarra Castellanos. Potrivit agentului fiscal Nilsa Marlene Torales din Ciudad del Este, potrivit publicației, www.abc.com.py , cetățeanul spaniol este responsabil pentru mai multe infracțiuni, inclusiv fraudă, încălcarea obligației privind păstrarea registrelor de comerț, emiterea unor documente false, evaziune fiscală.

Pe 15 martie, o instanță de crime economice din Ciudad del Este a declarat nejustificată absența lui Ibarra Castelano în cadrul mai multor ședințe de judecată privind mai multe cauze penale pentru fraudă și alte infracțiuni și a dispus darea în urmărire internațională a fostului manager al Union Fenosa.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *