ActualitateExterne

Fostul iubit al Kamalei Harris susține că are o fotografie secretă cu ea, la bordul avionului lui Donald Trump

Willie Brown, fostul iubit și mentor politic al Kamalei Harris, susține că are o fotografie cu ea la bordul avionului lui Donald Trump, informează The Daily Beast.

Fostul primar din San Francisco, în vârstă de 90 de ani, susține că i-a făcut cunoștință lui Harris cu Trump în anii 1990, potrivit Politico. Brown spune că încă mai are o fotografie cu ei împreună la bordul avionului viitorului ei rival în alegerile prezidențiale.

În momentul în care a fost făcută fotografia, Brown și „alți câțiva asociați” se aflau în Cambridge, Massachusetts, unde Brown ținea un discurs la Universitatea Harvard, potrivit Politico. Trump și-a trimis avionul să ducă grupul la Teterboro, New Jersey, deoarece ar fi dorit să vorbească cu Brown pentru a-i cere sfatul cu privire la construirea unei proprietăți în Los Angeles.

Brown, care a fost președintele Adunării Statului California între 1980 și 1995, spune că Trump a acționat la sfatul magnatului cazinourilor Steve Wynn. „Wynn i-a spus lui Trump că «dacă aș face ceva în California, aș vorbi cu Willie Brown, pentru că oricine altcineva îți va lua banii și nu va face nimic»”, a declarat Brown pentru Politico.

Dezvăluirile lui Brown

content-image

El a adăugat că, deși Harris nu a participat la întâlnirea cu Trump, există o fotografie a californienilor la bordul avionului. „Am poza”, a spus el zâmbind, potrivit Politico.

Publicația îl creditează, de asemenea, pe Brown cu aranjarea infamului cec pe care Trump i l-a scris lui Harris pentru campania de realegere ca procuror general al Californiei în 2011.

Brown și actualul vicepreședinte s-au întâlnit între 1994 și 1995, spre sfârșitul mandatului său de speaker. În timpul relației lor, Brown i-a dăruit lui Harris un BMW, iar ea a călătorit cu el la Paris și a participat la premiile Oscar, potrivit cărții din 2021 a jurnalistului Dan Morain, Kamala’s Way: O viață americană.

De asemenea, cartea menționează aparent aceeași călătorie Trump Force One, susținând că Harris era cu Brown când Trump a sunat în legătură cu un „proiect hotelier” din Los Angeles.

Trump „și-a trimis avionul la Boston pentru a-i transporta pe Brown și prietenii săi, inclusiv pe Harris, la New York”, scrie Morain. „Avionul era aurit, avea tablouri valoroase pe pereții cabinei sale și avea note lăsate pentru Trump de soția sa de atunci, Marla Maples”.

Această relatare anterioară notează, de asemenea, că, deși Brown și Trump au luat prânzul împreună la Plaza Hotel, afacerea din L.A. nu s-a concretizat niciodată și „Trump și Harris probabil că nu s-au întâlnit atunci”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *