Moldova

Fotbaliştii autohtoni au învins stranierii din Divizia Naţională

Este de remarcat că, preşedintele clubului Dacia Chişinău, Adlan Şişkanov, după ce a declarat că fotbaliştii echipei sale nu se vor prezenta nici la lotul fotbaliştilor autohtoni, nici la cel al stranierilor, s-a ţinut de cuvânt, astfel că antrenorii celor două reprezentative au trebuit să se descurce fără „lupii galbeni”.

Profitând de caracterul amical al meciului de marţi seara, antrenorii celor două formaţii au rulat toţi jucătorii care s-au aflat în cantonament.

În prima parte a jocului, Balint a folosit următorii jucători: Gaiduchevici, Cheltuială, Berbinschi, Gafina, Novicov, Plămădeală, Sidorenco, Grosu, Ţăranu, Paşcenco şi Alexandru Antoniuc, iar după pauză, pe teren au mai intrat Calancea, Clonin, Demerji, Hvorostianov, Bâcov, Cojocari, Livandovschi, Maximov, Gheorghiev, Potârniche şi Nosenco.

De partea cealaltă, Andrei Sosniţki a abordat începutul meciului cu: Moraru, Balima, Samardjic, Romanets, Mendizov, Robens, Yemelyanov, Arbănaş, Adaramola, Glega şi Somide, pentru ca în mitanul secund să mizeze pe Copelciuc, Svitlychnyi, Lyubchak, Paye, Fred Nelson de Oliveira, Angelov, Bludnov şi Nikolaev. E de remarcat că, în ambele reprize, buturile porţii stranierilor au fost apărate de goalkeaperi moldoveni: Mihai Moraru şi Maxim Copeliciuc.

Cei 3000 de spectatori prezenţi în tribune au asistat la un meci cu multe elemente spectaculoase de fotbal, dar fără… goluri.

Însă deja în minutul patru al reprizei secunde, mijlocaşul echipei CSCA-Rapid, Andrei Cojocari a deschis tabela, iar peste 11 minute, Maxim Potârniche a stabilit scorul final de 2-0.

Meciul de marţi a constituit o etapă de completare a lotului naţional pentru cantonamentul din Austria, din această lună, unde tricolorii vor disputa şi două meciuri de verificare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *