Actualitate

(FOTO 18+) S-a aflat cine va reprezenta R. Moldova la Miss Europe World 2018. Are șanse mari să urce pe podium

Într-un comunicat de presă al organizatorilor, citat de IPN, se spune că Alina Leu are 23 de ani, 1,7 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 85-60-90 și că a fost una dintre cele 24 de finaliste Miss Univers Romania 2017.

Alina Leu vorbește fluent limba engleza, este pasionată de dans sportiv şi grecesc, de lectură, călătorii și modelling. În prezent, Alina Leu este studentă la Facultatea de Medicină Dentară a Universității „Ovidius” din Constanţa. „Responsabilitatea pe care o am în acest moment promovând Moldova şi turismul Moldovei în Liban, mă ambiționează și mă impulsionează pentru a da tot ce am mai bun în vederea ocupării unui loc cat mai bun pe podiumul Miss Europe World 2018″, a spus jurnaliștilor, Alina Leu, după ce a fost desemnată învingătoare.

„Chiar daca este la prima ei experiență de acest gen, are frumusețea, carisma, inteligenta și calitățile necesare, pentru a reprezenta Moldova cu onoare în Liban, având deplină încredere în potențialul ei”, a declarat Ernest Hadrian Böhm, președintele Miss Europe World Moldova.

Concursul de frumuseţe se va desfășura în Beirut, Liban, în perioada 23 februarie – 14 martie. La concurs vor participa 40 de tinere din tot atâtea ţări. 

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *