Social

FOTO. 70 de școli din R. Moldova au primit table multifuncționale și laptopuri din partea României

70 de școli din Republica Moldova au primit din partea Guvernului României, prin Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova, echipament digital pentru modernizarea sistemului de educație. Mai exact, este vorba de table multifuncționale și laptopuri pentru clase.

Într-o postare pe Facebook, secretarul de stat al Departamentului pentru Relaţia cu Republica Moldova din Guvernul României, a menționat că a semnat procesul-verbal de predare-primire a echipamentelor, la Universitatea de Stat din Moldova, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Semnarea a avut loc împreună cu secretarul de stat de la Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Valentina Olaru, în prezența directorilor de școală și a autorităților publice locale. Ulterior, beneficiarii au putut intra în posesia lor.

Proiectul face parte din strategia DRRM de susținere a procesului de învățământ din Republica Moldova și de educare a viitoarelor generații.

Primarii localităților ale căror școli au primit donațiile din partea DRRM, au transmis mulțumiri Guvernului României pentru acest nou sprijin important.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *