Social

FOTO. A crezut că va scăpa basma curată dar nu i-a mers! Ce au găsit funcționarii vamali de la Aeroportul Chișinău în bagajul unui ucrainean

Funcționarii vamali au contracarat un nou caz de transportare ilicită a valutei. Cazul a fost înregistrat în seara zilei de luni, 31 ianuarie, în Aeroportul Internațional Chişinău.

Astfel, potrivit informațiilor, vizat este un cetățean al Ucrainei în vârstă de 49 de ani, care era în calitate de pasager la ruta „Chişinău – Erevan”, relatează Realitatea.md.

Inițial, acesta a selectat coridorul verde de control, „nimic de declarat”.

„În cadrul efectuării controlului de securitate, polițiștii de frontieră au stabilit prezența unor obiecte asemănătoare mijloacelor bănești în numerar, despre care fapt au fost informați angajații Serviciului Vamal. În rezultatul controlului vamal, vameșii au depistat în bagajul de mână al pasagerului mijloace financiare în sumă totală de 18400 EUR și 10000 USD”.

Mijloacele financiare nedeclarate și anume 8400 EUR și 10000 USD, au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării, iar persoana riscă să fie sancționată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *