Social

FOTO/ A crezut că va scăpa basma curată, dar nu i-a mers. Un bărbat din Moldova, a ascuns bijuterii din chihlimbar într-un TIR cu mere. A rămas fără marfă

Un bărbat în vârstă de 41 de ani a rămas fără marfă după ce a încercat să scoată ilegal din țară mai multe bijuterii și fragmente de diferite mărimi din chihlimbar. Potrivit informațiilor, cazul a fost înregistrat în acest weekend la postul vamal Leușeni, potrivit Realitatea.md.

Deodată, șoferul a comunicat controlului vamal că nu are nimic de declarat, decât marfa indicată în documentele de însoțire.

„Pentru realizarea controlului s-a prezentat un camion ce se deplasa din Republica Moldova spre Federația Rusă, încărcat cu mere. Funcționarii vamali au depistat bijuterii și fragmente de diferite mărimi din chihlimbar, cu o greutate totală de 3541 gr”.

Astfel, în rezultatul controlului vamal, în habitaclul cabinei mijlocului de transport, camuflate și ascunse sub o plapumă, au fost depistate cinci pungi susceptibile a fi cu chihlimbar: două bobine materie brută, bijuterii sub formă de mărgele și capsule, cu o greutate totală de 3541 gr.

Ca rezultat, marfa a fost reținută, iar cazul este cercetat sub toate aspectele legale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

În context, Serviciul Vamal face apel către transportatorii de marfă să nu recurgă la acțiuni de sfidare a legislației.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *