Social

FOTO. A plecat de acasă într-o direcție necunoscută și este de negăsit. O minoră din Telenești, căutată cu disperare de familie și poliție

O minoră în vârstă de 14 ani din satul Vadul-Leca, raionul Telenești este căutată cu disperare de familie, dar și de poliție.

Menționăm că acum două săptămâni, copila a plecat de acasă într-o direcție necunoscută și este de negăsit. Mama fetei s-a adresat la poliție încă pe 16 martie, iar recent a venit și cu un mesaj pe rețelele sociale în care cere ajutorul oamenilor.

Semnalente: Are înălțimea de 1,75m, corpolența medie, părul șaten, și ochii căprui. În ziua dispariției, aceasta purta o geacă și un hanorac de culoare neagră, pantaloni gri de tip sport, iar în picioare avea adidași de culoare neagră.

În acest context, persoanele care au recunoscut fata din imagini și dețin informații despre locul aflării acesteia, sunt rugate să apeleze la numerele de telefon 025 872 850 sau la Serviciul Unic de Urgență 112.

De asemenea, mama Dianei se adresează chiar fetei, dacă vede acest mesaj, să-i dea un telefon și să o asigure că este bine.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *