Social

FOTO. Accident CUMPLIT în raionul Ungheni: Un bărbat a decedat, iar alți trei tineri au ajuns la spital

În satul Gherman, raionul Ungheni, s-a produs un grav accident. Un bărbat în vârstă de 39 de ani au decedat, în timp ce alți trei tineri, în vârstă de 25, 27 și 22 de ani au ajuns la spital cu traumatisme, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit. Astfel, potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc în seara zilei de 15 octombrie, în jurul orei 23:30, pe traseul R 16, scrie Newsmaker.md.

Inspectoratul General al Poliției (IGP) informează că, preliminar, la fața locului s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 25 de ani, locuitor al satului Taxobeni, raionul Fălești, a pierdut controlul volanului asupra automobilului pe care îl conducea și a ieșit pe contrasens, tamponând frontal un microbuz, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani din raionul Ungheni, care se deplasa în direcția raionului Fălești. IGP susține că, în urma coliziunii, microbuzul s-a inversat.

Astfel, potrivit sursei citate, ambii conducători auto și pasagerii din automobilul condus de tânărul de 25 de ani, doi bărbați în vârstă de 27 și 22 de ani, au fost transportați la spitalul raional Ungheni cu diverse traumatisme. La scurt timp, microbuzului a decedat.

Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele producerii accidentului.

„Apelăm repetat la responsabilitatea șoferilor în trafic. Conduceți atent și regulamentar! Viața are prioritate”, este apelul IGP.

Accident grav în raionul Ungheni: Un bărbat de 39 de ani a murit, iar alți trei tineri au ajuns la spital

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *