Actualitate

FOTO/ Accident cumplit în regiunea Odesa: Trei camioane s-au tamponat. Un șofer a rămas blocat între fiare

În această dimineață, 9 septembrie, trei camioane s-au tamponat pe drumul Odesa-Reni. Un șofer a rămas blocat între fiare, ulterior a fost scos de salvatori.

Accidentul îngrozitor a avut loc la ora 8:59, lângă localitatea Kirnychki. Presa locală scrie că șoferul rămas blocat în vehicul dar, și din fericire a supraviețuit. Despre alte victime nu există informații, transmite Realitatea.

Astfel, din imaginile publicate de autoritățile ucrainene, la fața locului au intervenit echipe de pompieri și ambulanță. Pentru a scoate bărbatul blocat între fiare a fost folosit un instrument hidraulic, iar salvatorii au tăiat acoperișul cabinei camionului.

Potrivit secvențelor video publicate de Dumskaya, în zonă s-au format ambuteiaje kilometrice cu vehicule de mare tonaj. Jurnaliștii din Odesa scriu că situația se repetă deja a doua zi consecutiv. Joi, 8 septembrie, Poliția ucraineană anunța că pe același traseu a ars o mașină, iar șoferul și copilul său de 2 ani au decedat după ce vehiculul s-a izbit de un camion.

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.