Actualitate

FOTO/ Accident cumplit în regiunea Odesa: Trei camioane s-au tamponat. Un șofer a rămas blocat între fiare

În această dimineață, 9 septembrie, trei camioane s-au tamponat pe drumul Odesa-Reni. Un șofer a rămas blocat între fiare, ulterior a fost scos de salvatori.

Accidentul îngrozitor a avut loc la ora 8:59, lângă localitatea Kirnychki. Presa locală scrie că șoferul rămas blocat în vehicul dar, și din fericire a supraviețuit. Despre alte victime nu există informații, transmite Realitatea.

Astfel, din imaginile publicate de autoritățile ucrainene, la fața locului au intervenit echipe de pompieri și ambulanță. Pentru a scoate bărbatul blocat între fiare a fost folosit un instrument hidraulic, iar salvatorii au tăiat acoperișul cabinei camionului.

Potrivit secvențelor video publicate de Dumskaya, în zonă s-au format ambuteiaje kilometrice cu vehicule de mare tonaj. Jurnaliștii din Odesa scriu că situația se repetă deja a doua zi consecutiv. Joi, 8 septembrie, Poliția ucraineană anunța că pe același traseu a ars o mașină, iar șoferul și copilul său de 2 ani au decedat după ce vehiculul s-a izbit de un camion.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *