ROMÂNIASocial

FOTO. Accident CUMPLIT în România, cu implicarea unui microbuz condus de un cetățean din R. Moldova: 5 persoane au fost rănite

Cinci persoane au fost rănite, miercuri dimineața, într-un accident produs localitatea Băișești, România, scrie presa locală. Astfel, potrivit anchetei polițiștilor, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Republica Moldova, aflat la volanul unui microbuz de model Mercedes Benz, ajuns într-o succesiune de două curbe, sector prevăzut cu marcaj continuu, acesta s-a angajat în efectuarea unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe sensul opus de mers întrând în coliziune frontală cu un autoturism Peugeot, condus de un șofer de 19 ani, transmite Realitatea.md.

Cinci persoane, una din microbuz și patru din autoturism, au necesitat îngrijiri medicale. Două dintre victime, una din microbuz și cealaltă din autoturism, au ramas încarcerate și a fost nevoie de intervenția echipei de descarcerare pentru a fi extrase dintre mașini.

Toate victimele (trei adolescenti cu vârste între 16 si 17 ani, un tânăr de 19 ani și un barbat de 38 de ani) au fost transportate la spital, pentru investigatii suplimentare și tratament de specialitate.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ urmând să li se recolteze probe biologice de sânge.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul auto marca Mercedes Benz, care a efectuat o manevra de depășire neregulamentară într-o zonă interzisă și a pătruns pe sensul opus de mers

În acest caz s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *