Social

FOTO. Accident fatal la Ocnița. Un bărbat a decedat pe loc, după ce a fost lovit de o mașină

Miercuri seara, 28 septembrie, în jurul orei 23:00, în serviciul de gardă al Inspectoratului de Poliție Ocnița a fost înregistrată informația telefonică despre aceea că în localitatea Sauca, raionul Ocnița s-a produs un accident rutier cu implicarea unui pieton, transmite Echipa.md.

Ulterior, la fața locului au intervenit membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Ocnița, care din cercetările preliminare au stabilit că, un automobil de marca Ford Focus a tamponat pietonul, un bărbat în vârstă de 40 de ani care se deplasa pe mijlocul carosabilului. La sosirea echipajului medical, s-a constatat că în urma traumatismelor primite, pietonul a decedat la fața locului.

Astfel, în urma impactului, conducătorul automobilului a părăsit locul accidentului, iar la scurt timp acesta a fost identificat.

Șoferul s-a întors la locul producerii accidentului și s-a dovedit a fi un tânăr de 20 de ani originar din Ucraina. Acesta fiind reținut și plasat pentru 72 de ore în izolatorul de detenție provizorie al IP Ocnița.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier și primirii unei decizii legale în conformitate cu prevederile legislației în vigoare.

Astfel, dacă va fi găsit vinovat, șoferul riscă pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani, cu privare de a conduce mijloace de transport până la 4 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *