Social

FOTO. Accident grav la Ialoveni: Doi tineri au rămas blocați între fiarele mașinii

Doi tineri au rămas blocați între fiarele mașinii avariate, în urma unui accident rutier, produs aseară la Ialoveni. Salvatorii au fost alertați în jurul orei 21:25, transmite Jurnal.md.

Inspectoratul Genetral pentru Situații de Urgență transmiste că în seara zilei de 8 noiembrie salvatorii au fost alertați pentru a efectua lucrări de descarcerare în urma unui accident rutier produs în orașul Ialoveni.

Astfel, potrivit informațiilor înregistrate, un automobil de model Nissan Maxima a derapat de pe traseu și s-a tamponat într-un pilon de electricitate.

În urma impactului conducătorul auto, dar și pasagera acestuia au rămas blocați între fiarele autoturismului avariat. La fața locului au intervenit de urgență două echipe de salvatori, care au efectuat lucrări de deblocare a bărbatul în vârstă de 24 de ani și a femeii în vârstă de 23 de ani.

Persoanele cu diverse traumatisme au fost preluate de Serviciul de asistență medicală urgentă și transportate la spital. Cauza și circumstanțele accidentului rutier urmează a fi stabilite de instituțiile de resort.

Potrivit IGSU, în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 34 de situații de risc.

X2

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *