Social

FOTO. Accident grav la Soroca. Un șofer băut s-a inversat cu mașina pe marginea drumului

Duminică seara, în jurul orei 19:30, în satul Slobozia-Cremene, un șofer a ajuns la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a inversat. 

Ulterior, la fața locului s-a deplasat grupul de reacționare operativă.

Din cercetările preliminare, s-a constatat că un bărbat în vârstă de 62 de ani, locuitor al raionului Soroca, conducând automobilul de model Opel Corsa, pe un drum local din satul Slobozia-Cremene, raionul Soroca direcția de deplasare spre satul Slobozia-Vărăncău, în circumstanțe necunoscute s-a accidentat în parapetul de protecție a drumului ieșind pe contrasens și s-a inversat în afara carosabilului.

După producerea accidentului rutier conducatorul auto a fost preluat de o ambulanță și transportat la Spitalul Raional Soroca pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul automobilului, fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit că acesta era în stare de ebrietate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. ” S-A RASTURNAT” nu ” S-A INVERSAT”. Nu stiu , cumva ” s-a inversat” este o calchiere din rusa ? In romana , cand se foloseste „INVERSARE” se refera de regula la o schimbare de sens , la un sens opus . Nu stiu daca „s-a inversat ” e incoirect , sensul se intelege ,ideea exprimata se intelege dar nu suna romaneste.

  2. Uăi ci nu pricepi? Noi amu ia scriim șî gavarim în limba și stat. Panimaiș???
    Dacă citești vreo două articole mai încolo ce să vezi? Se scrie despre o mașină care s-au răsturnat!
    Ideea este că la maldavani se conduce „pi doviditi”, toți umblă beți sau semibeți, iar toți absolut sunt haiducii șoselelor. Dacă cumva ne unim cu ei trebuie să îi punem pe toți să de-a examen de permis din nou, la ei educația rutieră e la nivelul Africii.

  3. @BUREBISTA Fratica , esti pe langa subiect ! Sau altfel zis , ” Ce-are gasca cu fanfara????” Daca ai chef sa bagi joarda-n gard ca sa asmuti cainii , comenteaza , te rog , in alta parte. sau kmacar fi la subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *