Social

FOTO. Accident grav la Tiraspol: Doi răniți, iar o persoană în seacția de reanimare, după impactul puternic dintre un taxi și Volkswagen

O persoană a ajuns în secția de reanimare, iar două sunt rănite după ce un taxi și un Volkswagen s-au tamponat la Tiraspol. Accidentul a avut loc pe 1 ianuarie, în jurul orei 20:45, scrie Realitatea.md.

La intersecție, taximetristul în vârstă de 25 de ani a virat pe dreapta și a intrat pe contrasens, drept urmare, izbindu-se de  Volkswagen. Astfel, în urma impactului, vehiculul „a zburat” de pe carosabil și s-a răsturnat.

Taximetristul de la volanul unei Dacia nu a fost rănit, iar trei persoane din Volkswagen au fost transportate la spital. Este vorba despre șoferul de 21 de ani, o tânără de 18 ani și un alt bărbat de 21 de ani.

Ulterior, conducătorul vehiculului și un pasagera au fost examinați de doctori și lăsați să plece acasă, în timp ce al doilea pasager a fost internat în reanimare cu fracturi ale coastelor și oaselor bazinului.

Testele alcoolscopice au arătat că șoferii nu erau în stare de ebrietate. Forțele de ordine din stânga Nistrului examinează cazul și stabilesc dacă există și alte circumstanțe ale accidentului.

accident tiraspol

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *