Social

FOTO. Accident în raionul Briceni. Un bărbat , transportat la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a izbit violent cu un TIR

Un bărbat în vârstă de 71 de ani, locuitor al raionului Briceni, a fost transportat la spital, după ce mașina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un TIR.

Menționăm că accidentul s-a produs luni seara, în apropierea satului Bratușeni, raionul Edineț.

Luni, în jurul orei 16:10, în Serviciul de Gardă al IP Edineț, a fost înregistrată informația telefonică parvenită de la un bărbat care a comunicat că pe traseul din apropierea s. Bratușeni r. Edineț, s-a produs un accident rutier cu implicarea a două unități de transport, scrie TV8.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a IP Edineț, Svetlana Talpă, imediat la fața locului au intervenit membrii grupului de urmărire penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Edineț, unde din cercetările preliminare au constatat că, un bărbat de 71 de ani locuitor al raionului Briceni, conducând automobilul de marca Volkswagen Touran în direcția or. Cupcini, pe traseul M-5 km, în apropierea s. Bratușeni r. Edineț, ar fi ieșit pe contrasens, ca rezultat s-a tamponat frontal cu un camion de model Volvo, condus de un bărbat de 41 de ani originar din Ucraina. 

Ulterior, în urma accidentului rutier, conducătorul automobilului de marca Volkswagen a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spitalul raional. 

Ambii conducători auto, fiind supuși testării alcoolscopice cu aparatul Dräger, s-a stabilit că aceștea nu erau în stare de ebrietate. 

Actualmente, pe caz se petrec toate acțiunile necesare, întru stabilirea tuturor circumstanțelor și primirii unei decizii legale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *