Social

FOTO. Accident la Bălți. Un pieton care traversa neregulamentar strada a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină

Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost accidentat de o mașină, în timp ce traversa strada neregulamentar, printre rândurile de automobile.

Accidentul rutier s-a produs în marți, 15 noiembrie, în jurul orei 17.30, la intersecția străzii Locomotivelor și stradelei Mihai Eminescu.

Ulterior, la fața locului s-au deplasat polițiștii, dar și medicii cu ambulanța.

Potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Bălți, Jana Molceanov, preliminar, s-a constatat că pietonul de 69 de ani ar fi inițiat traversarea neregulamentară, chiar printre mașini, la o distanță de circa 35 de metri de trecerea pentru pietoni.

După ce a trecut mai bine de jumătate de șosea, un șofer de 60 de ani, originar din raionul Sîngerei nu l-ar fi observat și l-a tamponat în plin. În urma impactului, pietonul a suferit mai multe traumatisme și a fost transportat de medicii de pe ambulanță la spital.

Atât șoferul cât și pietonul au fost supuși etilotestului, rezultatele demonstrând că niciunul dintre ei nu era în stare de ebrietate.

Cazul este documentat în continuare de poliția din Bălți.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *