Social

FOTO. Accident violent în centrul orașului Bălți. „Un autobuz, care transporta 10 lucrători, din motive necunoscute a tamponat un automobil de marca Opel”

Două unități de transport au fost avariate în urma unui accident care s-a produs joi seara, 14 septembrie, pe strada Ștefan cel Mare din mun. Bălți. Potrivit informațiilor, impactul s-a produs în jurul orei 18:00, scrie Realitatea.md.

Imediat, la fața locului au intervenit echipajele de poliție și medici.

„S-a stabilit că un bărbat de aproximativ 55 de ani, conducând un autobuz, care transporta 10 lucrători, din motive necunoscute a tamponat un automobil de marca Opel, condus de un șofer de 32 de ani”, scrie presa locală.

Astfel, în urma accidentului rutier, conducătorul automobilului a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost supuși testării alcoolscopice, s-a stabilit că aceștea nu erau în stare de ebrietate la volan.

Alte circumstanțe ale producerii accidentului rutier se stabilesc.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

  1. „Frumos” titlu, scris în maldaivăneasca localî…
    Cam o generație vă mai trebuie, mergând în direcția corectă, să vă apropiați de realitate. Cine știe în ce direcție o v-a apuca „maldova” după șirul de alegeri ce vin??? Uite de aceea eu îi urăsc pe ăștia de la pas și pe Maia, au avut și au toate pârghiile să facă ceea ce trebuie, au făcut (cu greu) cam 25% din lucrurile necesare și corecte și gata au început sî șii „șăfi, stăpâni” samd. Nu sunt în stare/nu vor să meargă până la capăt fiindcă realizează că la acel capăt pobedistanul bolșeviko-molotovenist dispare șî ei (bieții di ei) nu o sî șii dicât niști unii acolo ce fac politică locală în ROMÂNIA.
    Să știți dragilor că pentru voi, românii din RM, e a doua oară într-o generație când ora astrală se aliniază cu interesul vostru fundamental. Și nu, nu e integrarea în UE. Prima oară l-ați ratat, tocmai ce-l îngropați pe „snegură”(ce v-a îngropat și el pe voi), acum o aveți pi mamaia moldovinista… Oare nu vă dor vânătăile de la atâta călcat pe greblă???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *