Actualitate

FOTO. Accident violent pe autostrda din Rîbnița: Trei persoane au ajuns la spital, după ce mașina lor a intrat într-un copac

Trei oameni au scăpat ca prin minune, după ce mașina lor s-a răsturnat pe autostrada din Rîbnița, scrie presa locală cu referire la Realitatea.md.

Potrivit martorilor oculari, autoturismul de marca Mazda a virat haotic, după care, a zburat de pe șosea, s-a izbit de un copac și s-a răsturnat de mai multe ori. Deși mașina a fost distrusă în totalitate, în mod miraculos, toată lumea a supraviețuit.

În mașină se afla șoferul în vârstă de 42 de ani și doi pasageri. Bărbatul a ajuns în reanimare, după ce a suferit o comoție cerebrală și o fractură a umărului.

Soția șoferului, în vârstă de 49 de ani, a fost spitalizată cu o fractură a degetului și mai multe răni în regiunea feței. Nepoata șoferului, de 22 de ani, a suferit o contuzie în zona coloanei vertebrale.

Autoritățile din regiunea transnistreană precizează că în sângele șoferului nu a fost depistat alcool. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *