Politică

FOTO. Ambasadorul Rusiei, prezent la lansarea cărții autobiografice a Irinei Vlah, candidatul susținut de Moscova la alegerile prezidențiale din anul 2024. Vasnețov a stat alături de Stoianoglo

Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, a fost luni, 11 septembrie, printre invitații de onoare la evenimentul de lansare a cărții autobiografice a Irinei Vlah, fostul bașcan prorus al Găgăuziei, „Profesia mea e politica”. Acesta a stat alături de procurorul general suspendat Alexandr Stoianoglo, cercetat penal pentru corupere pasivă, fals în declarații, abuz în serviciu și depășirea atribuțiilor de serviciu, transmite Ziarul Național.

Irina Vlah, despre care Renato Usatîi a afirmat că ar fi candidatul susținut de Moscova la alegerile prezidențiale din anul 2024, a explicat de ce a decis să editeze o carte.



„Îmi place să citesc cărți autobiografice și am decis să scriu o asemenea carte, sperând că, prin intermediul ei, oamenii mă vor cunoaște și mă vor înțelege ca politician, vor descoperi lucruri din culise. Am fost sinceră și deschisă la maximum în această carte”, a declarat aceasta în fața asistenței adunate într-un luxos hotel din Chișinău.

Cartea semnată de Irina Vlah are 192 de pagini și este disponibilă în două limbi – română și rusă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Asta e atat de proasta ! O cheama Irina Vlah, Irina nume romnesc si Vlah, nume si mai romanesc si ea e cu rusii ! Ce o fi in capul femeiustii asteia….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *